Coach

En professionell coach är en person som inspirerar dig till en hållbar personlig utveckling, att ta fram det allra bästa hos dig och att nå ditt mål.

Det är den korta och sakliga beskrivningen. Här kommer en längre och mer personligt präglad.

För mig är coaching en process, att gå framåt. Ett förlopp där något förändras.
Som när en tar steget att göra något meningsfullt med sitt liv, utvecklas, då startar en process kan jag lova. Det är som en resa genom okänt land. Med en erfaren professionell coach som processledare blir det ditt livs bästa resa.

”Det borde en pröva… men…” och så hittar en så mycket som håller en tillbaka. Hinder efter hinder byggs upp och kväver all motivation. Det är ett tufft jobb att riva hinder, en ansträngande process. En professionell coach leder även den processen galant och har dessutom verktyg som gör det arbetet mycket enkklare.

Andra processer en professionell coach gärna hjälper till med är att hitta balans mellan jobb/fritid, svåra ”vägval”, bättre hälsa/ekonomi.

En professionell coach kan vara expert inom något område (ledarutveckling, fotboll, ekonomi, hälsa) – det är ETT område en professionell coach verkligen är expert på; processledning.

Jag är en professionell coach,  en person som inspirerar dig till en hållbar personlig utveckling, att ta fram det allra bästa hos dig och att nå ditt mål.

image

 

 

 

 

Kommentera